Voksne Bloggere

Voksne Kvinders bloggere skriver om livet efter de fyrre, men også om livet med børn, forældre, mænd, sundhed og meget andet...
4 minutes reading time (713 words)

Derfor gør du ikke det, der er bedst for dig

Derfor gør du ikke det, der er bedst for dig

Undrer du dig også nogen gange over, hvorfor du bliver ved med at hænge fast i problemerne, når du udmærket ved, hvad du skal gøre for at komme frem til en god løsning? Så læs med her:

Ja, du ved godt, hvad der skal til for at komme ned i vægt. Selvfølgelig gør du det. Men somme tider gider du bare ikke lytte til dine følelser og din krop, fordi du hellere vil hygge med pizza og rødvin. Og somme tider orker du ikke at gå i fitness-centret fordi du hellere vil ligge på sofaen og glo på en film.

Og ja, du ved også lige præcist, at du skulle sige fra overfor din kollega. Eller din svigermor. Eller din nabo. Og du ved, hvad der sker, når du ikke får det gjort. Du styrer direkte ind til slikmutter på vej hjem, så du kan dulme følelsen af ikke at være god nok fordi du fandt dig i noget, du ikke skulle. Eller du finder vaniljeisen frem fra fryserens dyb.

Viden er vigtig, men det er ikke nok. Vi ved så meget, og vi bliver hele tiden klogere og klogere. Det er rigtig fint, men det er ikke kun viden, der skal til, for at vi kommer videre.

Svaret er, at det er tankerne, der styrer. Og at det er den stærkeste tanke, der bestemmer det hele. Det er en naturlov. Den tanke, der får mest energi fra dig, har styrepinden.

Hvilken tanke er så stærkest? Dit ønske om at blive sund og slank – eller din frygt for at du ikke kan finde ud af det, der er brug for? Som f.eks. at styre aftenspiseriet eller at sige fra i situationen. 

Læg mærke til din følelse, da du læste de sidste linjer. Virker det uoverskueligt at finde ud af? Eller tænker du, at det klarer du snildt? Opgiver du lidt, når du læser det, eller får du lyst til at finde ud af det?

Det bedste, du kan svare, er naturligvis at dit ønske fylder mest, og så er du godt på vej derhen, hvor du vil. Tillykke med det.

Men lad være med at fortvivle, hvis frygten styrer. Sådan er det for os alle sammen, når vi sidder fast i de gamle mønstre. De allerfleste mennesker kender det.

Tanker forstørrer problemer

Det er en dårlig vane at tænke i problemer, for på den måde, vil du opleve flere vanskelige situationer, end hvis du tænkte i løsninger. Det, du tænker mest af, forstærker nemlig sig selv. Så jo flere negative tanker, du tænker,  desto flere negative tanker vil fylde dit liv. Og jo flere positive tanker, du tænker, desto flere positive tanker skaber du. Det bider sig selv i halen.

Alting begynder med en tanke. Og den tanke skaber din følelse - som er det, du handler på. Uanset om du så egentlig hellere ville noget andet. Eller at du godt ved, hvad der er bedst.

Når det nu ”kun” er dine egne tanker, der stopper dig, kan du gøre noget ved det. Begynd med at anerkende, at det er tankerne, der styrer. Og at du er i stand til at tænke andre tanker.

Du kan hjælpe de nye tanker på vej, ved at se for dig, hvad du ønsker, og bestemme dig for at dyrke den forestilling. Hver dag. Se det for dig og mærk hvordan det er.

Lov dig selv, at du er villig til at finde ud af, hvad der skal til – og til at gøre det, der er brug for, så du får knækket den kode og fundet den løsning. Selvfølgelig er det muligt. Tag det første skridt og regn med at det næste skridt viser sig, når du har brug for det. Du kan ikke vide det hele på forhånd. Ligesom du heller ikke får alle vejskiltene i din indkørsel, når du kører hjemmefra. De står der, hvor du skal bruge dem. Ellers giver det ikke mening. Og du får de impulser, der får dig videre, når du har brug for dem. Hvis du kigger efter dem.

PS. Ved du i øvrigt, at når du spørger ”hvorfor” vil du aldrig blive tilfreds med svaret. Du kan i princippet blive ved med at spørge hvorfor igen og igen. Og du vil altid kunne finde nye svar.

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Sådan går du i orgasmetræning
Pigmentforandringer i underlivet

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Gæst
Fredag, 2. juni 2023

Captcha Image