Skip to main content

Voksne Bloggere

Voksne Kvinders bloggere skriver om livet efter de fyrre, men også om livet med børn, forældre, mænd, sundhed og meget andet...
2 minutes reading time (333 words)

Du bytter dit liv for penge!

Du bytter dit liv for penge!

Hvis du ikke har så mange penge, at du kan leve af dem, skal du arbejde for at skaffe penge. Når du arbejder, bytter du din tid for penge, nogen giver dig penge for at gøre noget.

Jo flere penge du har brug for, desto mere skal du arbejde. Det er den måde de fleste har set forældre og bedsteforældre tjene penge, og derfor bliver det højst sandsynligt også den måde du tjener dine penge på.

Det har altid været sådan, så det er ikke noget, vi er særlig bevidste om at vi kan ændre. Bliver du præsenteret for nye og andre metoder at tjene penge på, afviser du det, fordi du tror, at det er svindel og humbug.

Føler du, at du lever fra lønningsdag til lønningsdag – din indtægt er væk, inden den næste lønudbetaling dukker op, så kommer du aldrig ud af den vane, og du vil hele livet skulle sælge din tid for penge. Den tid, som du måske hellere vil bruge sammen med dine børn og din familie.

Hvis du bare en gang imellem satte dig ned og tænkte over, hvor mange timer du skal arbejde for at kunne betale f.eks. et nyt tv – hvis du låner til det, er det selvfølgelig endnu flere dage af dit liv du betaler for et nyt tv.

Forslag: Begynd at overvej, hvordan du ønsker dit liv skal forme sig, skal det fortsætte som det gør nu, er det fint, drømmer du om noget andet, er det ikke nok at drømme og fortsætte med at gøre som du plejer, så vil din situation være den samme næste år og næste år og om 20 år.

Tænk på hvor meget af dit liv, du har lyst til at bytte for penge, som du bruger til noget, du måske inderst inde ikke bryder dig om eller som du køber for at imponere venner og naboer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet på primaliva.dk og modtag Pengekompasset, som giver dig første skridt i retning af økonomisk frihed.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Ryd op i dine psykiske ubalancer
Derfor går du i stå med slankeprocessen

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
lørdag, 18. maj 2024

Captcha Image