Skip to main content

Voksne Bloggere

Voksne Kvinders bloggere skriver om livet efter de fyrre, men også om livet med børn, forældre, mænd, sundhed og meget andet...

Find dig ikke i udflåd

Der kan være flere årsager til, at man får udflåd.

En kvinde midt i fyrrerne kom og klagede over udflåd, som havde stået på nogle måneder. Hun havde uden effekt fået flere svampekure hos sin egen læge.

Da jeg undersøgte hende, var hun rød og irriteret i skeden, og hun havde ret meget gulligt udflåd. Jeg tog prøver som svamp, bakterier m.v. Derefter penslede jeg hende indvendigt med en lilla væske (Gentianaviolet eller Methylrosanilin) – et gammelt, godt middel til den slags gener, som mange gynækologer bruger.

(Da jeg var student på børneafdelingen på Rigshospitalet, brugte man det til babyer med røde, væskende numser – med glimrende effekt)

Der går som regel ca. en uge, før vi har svar på bakterie- og svampepodninger, så foruden penslingen foreslog jeg hende at begynde på Femidur – der er mælkesyrekapsler, som man spiser, men som alligevel virker i underlivet.

Da hun ringede for at få svar på prøverne (som hverken viste svamp eller bakterier), var hendes gener stort set forsvundet.

Jeg tilbød, at hun kunne komme forbi og få en ny gang pensling, hvis hun følte behov for det.

 

Moralen er: En gang i mellem må man tage gamle metoder i brug.

Ferie kan give dit forhold dødsstødet
Herpes kan også forekomme i underlivet
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
tirsdag, 21. maj 2024

Captcha Image