Voksne Bloggere

Voksne Kvinders bloggere skriver om livet efter de fyrre, men også om livet med børn, forældre, mænd, sundhed og meget andet...
1 minute reading time (179 words)

OPRÅB - til kvinder med au pair piger

Nu har jeg, for jeg ved ikke hvilken gang, igen igen haft en filippinsk au-pair-pige i klinikken med henblik på abort.

Nogle har deres ’mor’ med, andre kommer og er bange for, at værtsfamilien skal få noget at vide. De er totalt uvidende om alt, hvad der har med prævention at gøre, og de er desværre åbenbart meget nemme at lokke.

De har aldrig hørt om p-piller, spiraler eller andet. De bliver selvfølgelig tilbudt p-piller i forbindelse med aborten, og jeg håber kun, at de har råd til at fortsætte med dem. Ofte griber jeg mig i at ønske, at der stod nogen ude i Kastrup, når flyet fra Manila lander, og propper p-piller i munden på dem!

Derfor har jeg en bøn til jer, der ansætter au-pair-piger fra mindre oplyste lande. Vær søde at tage en snak med pigerne om prævention. Lad p-piller indgå i deres løn!

I forhold til det antal filippinske piger, som er i Danmark, udgør de desværre en alt for stor procentdel af abortklientellet.

Så hjælp dem nu. I kan ikke være andet bekendt!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Lyt til din krop
Bryd tabuet og tal med lægen

Related Posts

 

Comments 1

Gæst
Gæst - Simon on Torsdag, 14. marts 2013 15:43
Godt råbt

Godt råbt, Christine. Det er sørgeligt at nogle ikke forstår almindelig menneskelig anstændighed.

Godt råbt, Christine. Det er sørgeligt at nogle ikke forstår almindelig menneskelig anstændighed.
Already Registered? Login Here
Gæst
Søndag, 26. juni 2022

Captcha Image