Skip to main content

Voksne Bloggere

Voksne Kvinders bloggere skriver om livet efter de fyrre, men også om livet med børn, forældre, mænd, sundhed og meget andet...
2 minutes reading time (467 words)

Ryd op i dine psykiske ubalancer

Ryd op i dine psykiske ubalancer

Sig tingene som de er, så du kan få ryddet op og slippe af med de ukonstruktive tanker.

Når noget er galt i psyken, reagerer kroppen for at fortælle os, at der er nogle ting, vi bør ændre på.

Det er en overbevisning, som jeg tror, jeg deler med mange andre, og som jeg gang på gang har oplevet kan ændres til en positiv oplevelse, hvis man selv gør en indsats.

Det er yderst sjældent, at et menneske bliver alvorligt syg fra den ene dag til den anden. Kroppen kommer med mange signaler undervejs, og hvis man ikke er lydhør og tager hånd om dem, så er det min erfaring, at signalerne bliver kraftigere og kraftigere, og så kan vi gå hen og blive alvorligt syge.

Som udgangspunkt har vi som regel altid mindst to valg. Vi kan vælge at acceptere vores sygdom/fysiske lidelse og give op, eller vi kan vælge at gøre noget aktivt for at slippe af med den eller minimere den.

Ryd op

Der er nogle ting, man selv kan gøre for at støtte op omkring de indre balancer og dermed helbredet, hvis man er bevidst om, hvor de følelsesmæssige ubalancer kommer fra. I modsat fald bør man søge professionel hjælp.

De ting, du selv kan gøre, kan være:

  • Ryd op i dine følelser – følelser kan styre os - men hvis dine følelser styrer dig i negativ retning, er det måske på tide at få ryddet op i dem.
  • Er der nogle ting i dit liv, som trigger dig rent følelsesmæssigt, så få tingene sagt dér, hvor de hører hjemme. Ryd op, giv slip!
  • Kom af med det, der fylder rent følelsesmæssigt. Er det for svært – så tænk – ”hvad er det værste, der kan ske”?  Har du lyst til at være tynget af disse følelser resten af dit liv med fare for, at de sætter sig til en indre ubalance, som gør, at du bliver energiforladt og måske syg?
  • Tag ansvar for dit eget liv – andre gør det ikke for dig. Du er her på jorden – så hvorfor ikke arbejde på at have det rart og godt, mens du er her?
  • Deltag på et selvhypnosekursus og få ad den vej lettere adgang til dit ubevidste sind

Ved at rydde op i dine følelser kommer du tættere på dig selv og bliver mere bevidst om, hvordan du fremover kan håndtere psykiske ubalancer, hvis der skulle dukke flere op.

Måske bliver du også klogere på det at være konfliktsky, som det absolut ikke altid betaler sig at være.

Tværtimod så kan konfliktskyhed sætte sig i kroppen, give indre følelsesmæssige konflikter og dermed psykiske ubalancer. Så øv dig i at sige fra!

For husk, at du er den vigtigste person i dit liv, og når du trives, gør dine omgivelser det også.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Voldsomme menstruationer kan skyldes blødersyge
Du bytter dit liv for penge!

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
lørdag, 20. april 2024

Captcha Image