Skip to main content

Voksne Bloggere

Voksne Kvinders bloggere skriver om livet efter de fyrre, men også om livet med børn, forældre, mænd, sundhed og meget andet...
3 minutes reading time (520 words)

Sådan går du i orgasmetræning

Sådan går du i orgasmetræning

Når kvinder har svært ved at få tilfredsstillelse, er der flere ting på spil, ofte er det manglende kendskab til (og træning i), hvad der virker for dem selv - men også ofte at få formidlet det ud til manden.

Undersøgelser viser, at en tredjedel af alle kvinder ALDRIG har prøvet at få en orgasme, og det er dælme mange, når man ved, at fysisk så KAN alle kvinder lære at opnå seksuelt klimaks.

Nogle lærer at leve med det og andre går og ærgrer sig hele livet, mens andre igen beslutter sig for, at NU skal de altså lære at få den orgasme, og så går de i "trænings-lejr" om man så må sige. Wink 

Der kan være fysiske grunde til at det er sværere for nogle end andre, så som at klitoris kan være mere eller mindre følsom. Og så handler det også om, at man bruger den tid det tager og sætter sig ind i, hvad der skal til for at få tilfredsstillelse og orgasme.

Mange, der gerne vil lære at få orgasme, ligger på sengen og tænker: "Nå, skulle det være sjovt" i stedet for at øve sig i at lære at tænde sig selv. Og når man SÅ er tændt og liderlig, så kan man gå i gang med "orgasme-træningen".

ALLE kvinder kan

Det meste er teknik og træning. ALLE kvinder kan lære at få orgasme, men hvis man har gået hele livet og ikke har oplevet det eller ikke engang været tæt på, så er tanken: "Jeg er nok en af dem, der ikke kan få orgasme" meget nærliggende og helt normal.

Fakta er, at alle sunde og raske kvinder kan lære det, men det kræver lidt viden om, hvad man skal gøre og hvordan man skal "træne" det.

Puha, det lyder teknisk, men det er det egentligt ikke. Det handler blot om, at man sjældent får det første gang man øver sig, så var det jo nok sket tidligere, og derfor skal man forvente en periode, hvor man bevidst øver sig og lærer sig selv at kende samt lærer, hvad der virker unikt fore én selv - og hvad der ikke virker,  - før det lykkes.

Jeg vil råde kvinder, som har orgasmeproblemer, til at opsøge viden om, hvordan man får det og hvad der skal til. Der findes få bøger på markedet om emnet, men de er ret gode. Bl.a. Betty Dodsons bog om nydelse og onani. Derudover så kan man kontakte en kompetent sexolog eller f.eks. tage mit online kursus, der er beregnet til samme: http://websexolog.dk/kurser/vaek-din-seksualitet-og-dit-g-punkt/.

Manden forholder sig bedst ved at tænke, at det IKKE handler om ham. Har kvinden ALDRIG fået orgasme, så er det altså nok ikke hans evner som elsker, den er gal med, men hende, der jo ikke kan guide ham. Og det er svært.

Nøjagtig, som hvis manden lider at manglende udløsning, så tror kvinder ofte, at det er hende, der "ikke er god nok i sengen". Sådan får mænd det også tit, og i nogle tilfælde begynder manden så at få præstationsangst, som viser sig ved rejsningsproblemer - og så har vi da først balladen.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Brug lykkelige minder som guide i dit liv
Derfor gør du ikke det, der er bedst for dig
 

Comments 1

Gæst - Birthe Andersen on lørdag, 28. maj 2016 23:12
Orgasmeproblemer.

Jeg er en kvinde på 67 år. Jeg har læst ovenstående artikel.
Jeg har i over 10 år haft svært ved / ikke kunnet få orgasme. Jeg har næsten opgivet. Men måske er der også håb for mig ??? Birthe

Jeg er en kvinde på 67 år. Jeg har læst ovenstående artikel. Jeg har i over 10 år haft svært ved / ikke kunnet få orgasme. Jeg har næsten opgivet. Men måske er der også håb for mig ??? Birthe
Already Registered? Login Here
tirsdag, 28. november 2023

Captcha Image