Voksne Bloggere

Voksne Kvinders bloggere skriver om livet efter de fyrre, men også om livet med børn, forældre, mænd, sundhed og meget andet...

Spinning årsag til at kønslæberne måtte mindskes

Spinning årsag til at kønslæberne måtte mindskes

En kvinde først i fyrrene havde fået en ny hobby. Hun var begyndt på spinning.

Hun dyrkede det fire til fem gange om ugen og havde nu fået gener ved, at hendes indre kønslæber hævede op og gjorde ondt. Ja, der kom ligefrem sår på i forbindelse med sportsudøvelsen.

Som så mange andre var hun barberet i de nedre regioner, og når jeg undersøgte hende, stak de indre kønslæber ud med en stor ’dut’ i hver side.

I hht. straffelovens § 245 A er det forbudt at foretage reduktion af kønslæberne, en såkaldt labiumreduktion, af kosmetiske årsager, så patienterne skal skrive under på tro og love, at de har regulære fysiske gener. Mange gynækologer er af samme grund holdt op med at udføre indgrebet.

Selve operationen foretages i lokalbedøvelse. Det kan være ret ubehageligt at få lagt bedøvelse ind i selve kønslæben, men til gengæld virker den med det samme og er meget effektiv.

Man skærer et passende stykke af, endelig ikke for meget, idet der så kan komme ardannelse. Trådene forsvinder af sig selv i løbet af 1-2 uger.

Det første døgn bruger man ’isbind,’ som virker både smertestillende, får hævelsen til at falde og hindrer blødning.

Efter 14 dage kunne hun begynde at spinde igen – uden problemer.

Moralen er: Hvis man barberer sig, bliver evt. gener fra store, indre kønslæber større, men problemer er til for at blive løst!

En lille bitte pille – hvorfor er det så svært?
Sådan skaber du din nye identitet efter skilsmisse...
 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
Gæst
Mandag, 27. juni 2022

Captcha Image