Fejl

ReCAPTCHA plugin'et skal have sat en hemmelig nøgle i dets parametre. Kontakt venligst websteds administratoren.

Angiv venligst e-mailadressen der er tilknyttet din brugerkonto. Dit brugernavn vil blive e-mailet til e-mailadressen på fil.

8 råd til at undgå demens

Hvis midaldrende reducerer problemer som høretab, forhøjet blodtryk, overvægt og depression kan det forhindre en tredjedel af verdens demenstilfælde.

7 simple råd til at styrke hjerte og hjerne

Med alderen øges risikoen for demens og kognitive problemer, men det kan undgåes ved at følge de samme råd, der anbefales for at undgå hjerteka-problemer.

Du må gerne sove med hunden, men...

Skal man lade hunden sove i sengen eller hårdt og ubarmhjertigt insistere på at den ligger i hundekurven. Det spørgsmål har forskere nu fundet det sunde svar på.

Sov godt trods stress ved at spise dette

Ligger du og vender og drejer dig i sengen efter en stresset dag, så kan der være hjælp at finde ved at spise risklid eller andre fødevarer med stoffet octacosanol.

Drik kaffe og undgå en tidlig død

Drikker du flere kopper kaffe dagligt har du en markant mindre risiko for at dø før du skal på pension.

Sådan sikrer du et varigt vægttab

Hvis du har været på slankekur, så er det sværeste ofte, at holde fast i vægttabet - og her er stabilitet nøgleordet for ikke at tage på igen.

Dans dig til en bedre hukommelse og balance

Vil du undgå at blive ramt af alderstegn som demens og muskelsvækkelse, så skulle du overveje at gå til dans.

Det gode kolesterol kan være dødeligt

Mennesker med ekstremt høje niveauer af det såkaldt gode HDL-kolesterol i blodet har over 65 procent højere dødelighed end mennesker med et almindeligt HDL-niveau.