Fejl

ReCAPTCHA plugin'et skal have sat en hemmelig nøgle i dets parametre. Kontakt venligst websteds administratoren.

Angiv venligst e-mailadressen der er tilknyttet din brugerkonto. Dit brugernavn vil blive e-mailet til e-mailadressen på fil.

Almindelige gåture kan redde dig fra hjertesvigt

Går du en tur på mindst 40 minutter flere gange om ugen i almindeligt eller hurtigt tempo kan du reducere risikoen for hjertesvigt med 25 procent efter overgangsalderen.

Hjertesygdom: D-vitamin kan beskytte mod tidlig død

Lider du af en hjertesygdom, så er det vigtigt med et normalt indtag af D-vitamin hvis du ikke vil dø for tidligt.

Hold i hånd og mindsk dine smerter

Lider din partner af smerter, så hjælper det at du rækker ud og holder i hånd fordi jeres vejrtrækning og hjertefrekvens vil synkronisere.

Rengøringsmidler forringer kvinders lungekapacitet

Lider du af rengøringsvanvid eller arbejder du som rengøringsassistent, så har du formentlig en forringet lungekapacitet.

Aminosyre i mange madvarer spreder måske kræft

En enkelt proteinbyggesten, der findes i masser af almindelige fødevarer, kan være nøglen til at bremse spredning af en ofte dødelig type brystkræft.

Pensionerede kvinder knokler stadig mest i hjemmet

Kvinder laver stadig meget mere husarbejde end deres mand efter pensionsalderen, men medmindre man sover dårligt kan det faktisk være godt for helbredet.

Vinterdepressioner rammer kun kvinder

Er du ramt af en vinterdepression selv om vinteren dårligt nok er begyndt, mens din mand render rundt i godt humør, så er det ikke så mærkeligt. Det er nemlig tilsyneladende kun kvinder, der rammes af vinterdepressioner, eller også opdager mændene ikke at de…

Her er maden, der kan bremse din leddegigt

Mange studier har vist at kosten kan dæmpe udviklingen og symptomerne på leddegigt. Et nyt studie har listet fødevarerne og deres effekt op.