Skip to main content

Ny dansk kosttilskudsserie

{snippet modul199}
 
{module 187}

ADVERTORIAL: Det hører til sjældenhederne, at et dansk firma lancerer et helt nyt brand, der skal tage konkurrencen op med den jungle af kosttilskud, der allerede findes på markedet.

Men det sker nu, da Drogens Vital med udgangspunkt i ”de gode gamle dage”, hvor apotekeren stod og blandede urter og miksturer, så han/hun fik nogle målrettede slutprodukter ud af det, nu lancerer en stribe kosttilskud spækket med urter, mineraler og vitaminer.

Serien kunne også kaldes ’back to basic’ og består af en lang række traditionelle urter og planter, der er baseret på naturens allerbedste ressour­cer: Fra baldrian og ginseng til tranebær og urter, så man kan få et kosttilskud, der passer præcis til ens behov.

Den nye serie forhandles kun på apotekerne, så man sikrer, at forbrugerne får den vejledning, de har brug for.

Målrettede produkter

Den nye serie er udviklet af Janne Lundin, der oprindelig er uddannet farmakonom. ”Under vores research til den nye serie, har vi fået indsigt i forbrugernes ønsker og behov på helsekostområdet. Det var meget tydeligt, at forbrugerne gerne vil have flere produkter med urter og planter og ikke kun vitaminer og mineraler. Samtidig vil de gerne købe produkterne på apoteket, hvor de kan få kvalificeret rådgivning. Denne holdning er jeg som farmakonom helt enig i.”

”For mange kan det være svært at finde rundt i kosttilskudsjunglen. Derfor er det med den nye serie vores ambition at målrette kosttilskuddene, så der ikke er nogen tvivl om, hvad man skal vælge,” siger Lundin.

Kvinden bag serien

Idekvinden bag serien er Janne Lundin, som er uddannet farmakonom. Hun fortæller her, hvorfor Drogens Vital for hende er en fantastisk serie til forbrugerne på apotekets hylder.

”Vi har i den solide research,der ligger bag serien, fået indsigt i forbrugernes ønsker og behov på helsekostområdet. Det var meget tydeligt, at forbrugerne gerne vil have flere produkter med urter og planter og ikke kun vitaminer og mineraler. Samtidig vil de gerne købe produkterne på apoteket, hvor der er apotekspersonalets kvalificerede rådgivning. Denne holdning er jeg som farmakonom helt enig i. Både naturlægemidler og kosttilskud bør følges op med en faglig rådgivning,” siger hun.

I serien indgår foreløbig Drogens Vital Hud, hår & negle, Ginseng Energikur, Ginseng Her & Nu, Ingefær, Baldrian, Tranebær, Multivitamin med urter, D-vitamin tyggetablet, Immunforsvar, Multivitamin med urter 50+.

Moderne livsstil

Alle produk­terne er målrettet et specifikt behov, og derfor kan du nemt finde frem til det produkt, du skal bruge, under vejledning fra apotekspersonalet.

”I gamle dage stod apotekeren jo selv og blandede urter og miksturer til kunderne, og man skal faktisk ikke særlig lang tid tilbage, før det var noget, man gjorde. Da jeg påbegyndte min uddannelse som farmakonom for 20 år siden var det stadigvæk noget, man gjorde engang imellem. Netop derfor er jeg stolt over, at vi kan skabe et brand, der tager traditionen op og sikrer målrettede kosttilskud af høj standard,” siger Janne Lundin, der er brand manager for Drogens Vital.

Drogens Vital er til dig, der ønsker at passe på dine nærmeste og dig selv. Derfor kan du også få et bredt udvalg af målrettede produkter, for eksempel ingefær til vedligeholdelse af en normal fordøjel­se, ginseng, der styrker dit energiniveau ved træthed, og en lang række andre kosttilskud, der hjælpe dig i din hverdag:

”For mange kan det være svært at finde rundt i kosttilskudsjunglen. Derfor er det med Drogens Vital vores ambition at skabe målrettede kosttilskud, der ikke efterlader dig med nogen tvivl om, hvad du skal vælge,”siger Janne Lundin og uddyber:

”For mig handler det også om, at forbrugerne har et brand, de altid kan gå til og have tillid til. At man helt automatisk ved, at Drogens Vital har det på hylden, man har brug for i dagligdagen.”

Et eksempel på seriens stærke hit:

Er du inde i en periode af dit liv, hvor energiniveauet er lavere end ellers, eller skal du måske præstere mere end ellers? Drogens Vital Ginseng Energikur og Ginseng Energi Her& Nu indeholder ginseng der ifølge Janne Lundin styrker dit energi-niveau og giver mere overskud til alt det sjove.

I Asien har man brugt ginsengroden de sidste 4000 år, og er siden dens opdagelse blevet udbredt til hele verden. Ginsengrodens evne til at styrke kroppen ved lavt energiniveau og træthed samt øge koncentrationsevnen og den fysiske ydeevne er dokumenteret.

Ginseng Energi Her&Nu

Ginseng Energi Her&Nu med rosenrod, ginseng og guarana giver hurtig energi til både fysisk og mental præstation. Miksturen med lakridssmag virker på 15 minutter og kan tages 3 gange dagligt i forbindelse med et måltid. For eksempel i forbindelse med lange køreture eller hårdt arbejdspres.

Bæredygtig emballage

Hos Drogens Vital tænker man også på naturen. Derfor er em­ballagerne i genanvendelig letvægtsplastik. Det gør dem lettere at transportere og lettere at håndtere ude på apotekerne, ligesom de ikke kan gå itu, hvis man taber dem. Samtidig bruges der meget få emballagestørrelser , så man sparer flest mulige miljøressourcer i produktionen. Det betyder også, at du vil opleve, at nogle glas er mere fyldte end andre.

Emballagerne kan genbruges, så du kan sortere dem i dit affald.

Læs mere på: www.drogensvital.dk