Skip to main content
Par kigger hinanden i øjnene

5 trin til at få mere bekræftelse

{snippet modul199}
 
{module 187}

I denne tid løber vi om kap med tiden for at nå det hele, og ind i mellem kunne det være rart med et skulderklap.  Det er nemlig dejligt at blive bekræftet, men det kan det knibe med i en travl hverdag. Er du i underskud, må du tage sagen i din egen hånd…

Savner du at blive mere bekræftet af din kæreste/mand? Det er ikke sikkert, det er noget, han kan gætte sig til, og det er højst sandsynligt, at han gerne vil give dig dét, du har brug for, hvis han bare ved, hvad det er, du helt præcist savner. 

Læs nedenstående 5 trin og se, om de hjælper dig.

Lav dit forarbejde

Hvis du vil have mere bekræftelse, skal du begynde med finde ud af, hvad det er, du savner. Mærk efter i dig selv om det er kærlige ord, berøringer, overraskelser eller mere tid sammen med ham, der vil give dig den bekræftelse, du savner. Jo mere konkret du tør være, desto bedre mulighed har du for at kunne forklare ham det, så han forstår det. 

Fortæl hvad du har brug for

Forklar din kæreste hvad det helt præcist er, du har brug for. Fortæl ham konkret hvilken slags, og hvor meget bekræftelse, du savner, og hvad det vil gøre ved dine følelser for ham, hvis du får den. Hvis han skal huske dit behov i fremtiden, skal du være meget omhyggelig med at forklare, hvad det vil gøre ved dig følelsesmæssigt, at du får den bekræftelse. 

Værdsæt det du får

Sørg for at være opmærksom på den bekræftelse, der kommer i fremtiden og tag imod den. Brug energi på at lade det synke ind i dit hjerte, når du får det, du har bedt om – men læg også mærke til det, når han bekræfter dig på en måde, der er naturlig for ham, selv om det ikke kommer præcis på den måde, du beder om. Ellers risikerer du at overse en masse bekræftelser, som ligger lige for dine fødder. 

Bliv ved med at tale om det

Udviklingen sker ikke fra den ene dag til den anden på grund af en enkelt samtale. Hvis du har et ønske om at få mere bekræftelse fremover, skal du selv holde fast i dit behov ved at blive ved med at tale om det med ham. Øv dig i at bede om det, du drømmer om i lige i det øjeblik, dit behov opstår.

Anerkend udviklingen

Efterhånden som du bliver mere bekræftet, kan du selv styrke den udvikling ved at huske at sige det højt, når du mærker, at du værdsætter det, du får. Forklar din kæreste om den påvirkning, det har på dine følelser, når han viser dig sin kærlighed. 

Læs mere på www.ViggaWagtberg.dk