Pernille Sams er blevet en af Danmarks kendteste ejendomsmæglere gennem sin medvirken i TV-successen Liebhaverne på TV2, hvor programmet har rundet de 100 afsnit. Foto: Koncern TV

Meditation hjalp Pernille Sams over årelang stress

 

Den kendte ejendomsmægler Pernille Sams har søgt hjælp i meditation og healing for at kunne nyde de skønne øjeblikke i livet.

Da hun var i 40erne havde hun så travlt, at hun i dag erkender at hun var stresset og manglede glæde i hverdagen.

Udover sit ejendommæglerfirma medvirkede hun – og gør det stadig – i TV2-programmet Liebhaverne, hvor hun sammen med Jan Fog siden 2007 har præsenteret luksusvillaer –lejligheder og –sommerhuse for velhavende danskere. En langvarig TV-succes, der har gjort hende til en af Danmarks mest kendte ejendomsmæglere.

Hun mente selv, hun havde al mulig grund til at være glad. Men det var hun bare ikke, hun var ikke i stand til at nyde alle de goder, hun havde opnået.

”Jeg havde ganske enkelt for travlt til at nå at være glad. Jeg nød ikke alle de skønne øjeblikke tilstrækkelig meget,” siger hun i et interview med ugebladet Søndag.

Pernille Sams fortæller at hun savnede kontakten til naturen efter at være vokset op i Gribskov i Nordsjælland. At hun opfatter sig selv som et naturbarn og gennem naturens stilhed, dyr og fugleliv finder både inspiration og lader op.

Hun elsker København og storbyens puls, men ved også nu også at hun er nødt til at finde tilbage til naturen for at finde balancen i sit liv.

En erkendelse hun har nået efter at have forsøgt at finde en vej ud af den glædesløse stress, der prægede hende i årevis.

”Jeg har brugt mange år på at sætte mig ind i spirituelle og alternative tankegange og videnskaber, som har inspireret mig på forskellig vis og alle har grundlæggende samme essens: At det gælder om balance. Mental og kropslig balance. Jeg føler mig i balance i dag, fordi jeg er bevidst om, at jeg har brug for kontrasterne,” siger hun til Søndag.

Del denne artikel med dine venner
Hvad synes du?