Ændring af spisetider kan slanke dig Skrevet af Redaktionen den 14. september 2018. Skrevet i Din mad. Mindre ændringer i hvornår du spiser morgenmad og aftensmad kan reducere dit kropsfedt, men det kan være svært for de fleste. Læs videre
Soja kan styrke knoglerne både før og efter overgangsalderen Skrevet af Redaktionen den 13. august 2018. Skrevet i Din mad. Sojaproteiner kan modvirke de negative virkninger, der følger af overgangsalderen i form af knogleskørhed og stofskifteproblemer. Læs videre
Aminosyre i mange madvarer spreder måske kræft Skrevet af Redaktionen den 8. februar 2018. Skrevet i Din mad. En enkelt proteinbyggesten, der findes i masser af almindelige fødevarer, kan være nøglen til at bremse spredning af en ofte dødelig type brystkræft. Læs videre
Her er maden, der kan bremse din leddegigt Skrevet af Redaktionen den 9. januar 2018. Skrevet i Din mad. Mange studier har vist at kosten kan dæmpe udviklingen og symptomerne på leddegigt. Et nyt studie har listet fødevarerne og deres effekt op. Læs videre
To pølser om ugen øger din risiko for brystkræft Skrevet af Redaktionen den 8. januar 2018. Skrevet i Din mad. Spiser du for mange pølser, frikadeller, skivepålæg og andet forarbejdet kød kan du have en øget risiko for brystkræft. Læs videre
Planteproteiner sænker dit kolesterol-tal Skrevet af Redaktionen den 4. januar 2018. Skrevet i Din mad. Erstatter du proteiner fra kød med proeteiner fra planter kan du reducere din risiko for hjertekar-problemer. Læs videre
Varm te kan beskytte mod øjensygdom Skrevet af Redaktionen den 20. december 2017. Skrevet i Din mad. En kop varm te en gang dagligt kan reducere risikoen for at udvikle den alvorlige øjensygdom, grøn stær. Læs videre
To skiver ost dagligt beskytter mod hjerteproblemer Skrevet af Super User den 6. december 2017. Skrevet i Din mad. To skiver ost dagligt kan reducere din risiko for hjertesygdomme og slagtilfælde. Læs videre
Nødder beskytter dig mod hjertesygdom Skrevet af Redaktionen den 15. november 2017. Skrevet i Din mad. Spiser du jævnligt valnødder, mandler og andre nødder har du en mindre risiko for at blive ramt af hjertekar-sygdomme. Læs videre