12 typiske midalder-bommerter

Kender du det - man får et chok, når man ser sig selv i spejlet? Måske er lyset særligt ubarmhjertigt netop denne dag, måske har man sovet dårligt. Men i hvert fald står der pludselig en halvgammel, rynket kone derinde...

Det er muligt, at vi har haft hele livet til at vænne os til det. Men alligevel er det som om rigtig meget ved at blive ældre kommer helt bag på os. Især det med at rykke op i kategorien 'midaldrende' er en bitter pille at sluge. Vi overskrider en afgørende grænse - og det gør det ikke nemmere, at grænsen er flydende. Oplevelsen er forskellig fra kvinde til kvinde - nogle ældes hurtigere end andre, for nogle er det mindre belastende end for andre.

Det kan være svært at se sig selv med andres øjne. Og på en måde er det meget nemmere at se, når veninden er blevet ældre, end at erkende, at tiden er forpasset stramme bluser og lavtaljede læderbukser.Og da det kan være svært at indse, hvad der er ved at ske, kan det også være svært at se i øjnene, når man tackler forandringerne dårligt.

Vi har samlet de 12 mest almindelige fejl midaldrende kvinder begår - og eksempler på, hvordan du undgår dem. Og vi kan glæde dig med, at en af de helt store brølere er, at vi ofte forfalder til at bruge FOR FÅ penge på tøj! Du er velkommen til selv at føje ekstra midalder-bommerter til.

Del denne artikel med dine venner
Hvad synes du?