Skip to main content

Voksne Bloggere

Voksne Kvinders bloggere skriver om livet efter de fyrre, men også om livet med børn, forældre, mænd, sundhed og meget andet...
2 minutes reading time (344 words)

Lav dit eget fitnesscenter

Lav dit eget fitnesscenter

Som udgangspunkt er min holdning, at vi skal bruge så lidt tid på træning, som det er muligt,  for at opnå det resultat, vi ønsker – og så skal træning være tilgængelig, så det ikke tager mange timer at få gjort det, der skal til. I hvert fald ikke hvis du har det lige som mig; træning skal være effektiv på et minimum af tid.

Når jeg selv træner, gør jeg det udendørs. Jeg løber, går, går ture med barnevognen, træner med lange elastikbånd og bolde og med min egen kropsvægt som belastning på bænke, træstubbe, sten, trapper og udendørs fitnesspavilloner – og så har jeg 3 sæt håndvægte hjemme i min lejlighed, så jeg kan få styrket de muskler, jeg ikke kan ramme på samme måde med de andre redskaber udendørs.

Jeg har 3 sæt håndvægte med forskellig vægt for at kunne udfordre både arme og ben. Så jeg har selv stykket mit eget hjemme-transportable-fitnesscenter sammen, så min egen træning kan udføres hvor som helst og når som helst. Jeg tager nemlig også alle redskaberne med mig rundt i landet, når jeg holder kurser og foredrag. De redskaber, jeg finder mest anvendelige og mest transportable er heldigvis også de redskaber, der koster mindst, så min pengepung er ikke en gang særligt belastet.

Hvis din undskyldning for ikke at få trænet her i den kolde periode er TID, så kan jeg varmt anbefale dig at lave dit eget hjemmefitnesscenter, så du sparer transporttiden.

Træn gratis med forsvaret

Der er snart ikke en instans i Danmark der ikke har deres egen APP til smartphones - det har forsvaret også. Du kan downloade deres APP helt gratis og følge træningsprogrammer og se enkelte øvelser.

APP’en indeholder forskellige træningsprogrammer, alt efter, hvad du gerne vil opnå med din træning, eller du kan vælge blandt de individuelle øvelser og du kan selv vælge øvelser alt efter hvilket område af kroppen du ønsker at træne.

Du kan lave tests og bagefter få et træningsprogram sammensat til at hjælpe dig med at opnå bedre form. APP’en hedder Træn med Forsvaret.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Nytårsforsæt – Skab det parforhold du drømmer om!
Sådan får I en fræk juleferie

Related Posts

 

Comments

No comments made yet. Be the first to submit a comment
Already Registered? Login Here
tirsdag, 21. maj 2024

Captcha Image