Skip to main content

Voksne Bloggere

Voksne Kvinders bloggere skriver om livet efter de fyrre, men også om livet med børn, forældre, mænd, sundhed og meget andet...
4 minutes reading time (848 words)

Pas på: Højsæsonen for skilsmisser nærmer sig

Pas på: Højsæsonen for skilsmisser nærmer sig

Om få måneder rammer højsæsonen for skilsmisser igen Danmark. Julen er overstået, den kærlige og lykkelige fornemmelse i maven opstod ikke, og det virker håbløst at få løst de store udfordringer i ægteskabet, når ikke engang julen – hjerternes fest – kunne gøre en forskel.

Mange mennesker, der går med skilsmisseovervejelser månederne inden jul finder ofte argumenter for, at beslutningen og ikke mindst den svære snak med partneren må vente til efter jul – ligesom Moster Oda’s fødselsdag i september var årsagen til, at snakken heller ikke blev taget der, og inden da var det sommerferien, der spændte ben.

Nogle håber også, at den gode julestemning og lidt ferie kan gøre forskellen, og så står man der midt i januar og kan ikke finde på flere grunde til at vente, hvor svært det end er at tage beslutningen om, at nu er det nu.

Men hvis man alligevel skal vente med den svære snak til efter jul, hvorfor så ikke bruge den kommende tid på at kæmpe med både arme og ben for at undgå skilsmissen. Hvorfor bruge tiden på at surfe rundt på nettet og lede efter ny bolig, efter det økonomiske overblik, eller viden om, hvordan man bedst får børnene gennem skilsmissen. Hvorfor ikke kaste alle sejl ind i kampen for ægteskabet. Det kan godt være, at man lige nu ikke kan finde én kærlig følelse, men mon man kan det efter en periode, hvor man har tænkt på alle de positive ting ægtefællen og ægteskabet indeholder, hvor man har taget initiativ til sjove og hyggelige oplevelser, hvor man har gjort noget ud af sig selv og inviteret partneren på date.

Hvis man ikke er sikker på svaret, så er der stadig en masse at gøre, inden den endelige beslutning om skilsmisse skal træffes. Hvis man ikke er sikker, så vil man sandsynligvis kæmpe med sætningen ”Gjorde jeg hvad jeg kunne for at undgå skilsmissen”, efter beslutningen er truffet.

Vejen til lykken?

En skilsmisse er ikke nødvendigvis vejen til lykken, tværtimod kan det med den rette hjælp sagtens lykkes at redde parforholdet og finde tilbage til lykken, hvis begge parter kæmper for det og bliver bevidste om, hvordan de kan hjælpe og støtte hinanden og genskabe kærligheden ved at afdække og imødekomme hinandens behov.

Det ændrer ikke ved, at en skilsmisse også kan være vejen til lykken. Hvis parforholdet og kærligheden til hinanden har været ikke eksisterende i mange år og begge parter har gået med en knude og tomhed i maven over situationen, skænderierne har måske været utallige og de mange negative og ulykkelige tanker om parforholdet, har fyldt så meget, at man ikke kan huske, hvornår man sidst for alvor har været glad. Efter en skilsmisse kan man opleve, at man blomstrer op, finder tilbage til sin naturlige personlighed, bliver gladere og mere bevidst om sine værdier. Ikke mindst vil man med oplevelserne i det forliste parforhold, være meget bevidst om, hvordan man i et nyt parforhold skal bidrage for at bevare kærligheden.

En skilsmisse kan også føre til alt andet end lykke, hvis den ene eller begge parter ikke tager ansvar for at komme bedst muligt gennem skilsmissen og videre i livet. Når det ikke sker og konflikterne omkring skilsmissen, økonomien og eventuelt om børnene hober sig op, så kan det være nemt af havne i offerrollen og lade skilsmissen være ansvarlig for, at årene går med negative tanker og frustrationer.

Er beslutningen taget, kan du finde råd, viden, opgaver og vejledning på skilsmisseraad.dk.

Skal – skal ikke?

Alle der overvejer eller har oplevet en skilsmisse kender til spørgsmålet skal / skal ikke, for hvad er rigtigt og hvad er forkert at gøre, når følelserne og kærligheden er forsvundet og de negative tanker fylder så meget, at det virker helt uoverskueligt at blive sammen. En ting er dog sikkert og det er, at det kun er dig – og dig alene – der kan træffe den beslutning, der er rigtig for dig.

Er der stadig basis for at kæmpe for parforholdet, så tænk over nedenstående:

  1. Prioriter hinanden, som var jeres ægteskab en hvilken som helst anden vigtig arbejdsopgave. Sæt tid af til hinanden. Fokuser på hinandens positive sider. Vær åben omkring tanker og følelser, og husk at det er handling der skaber forandring.
  2. Gør noget ud af dig selv og tag ansvar for at skabe det ægteskab du drømmer om.
  3. Bliv på din egen banehalvdel og vurder, hvordan du bedst bidrager til et godt ægteskab. Lav en målsætning for, hvad du ønsker at ændre i din adfærd overfor din partner. Tal med din partner om, hvordan du kan og vil bidrage og lad eventuelt din partner gøre det samme. Lav en fælles plan for, hvordan I finder tilbage til hinanden.
  4. Drop anklager og beskyldninger mod din partner. Din måde at gøre tingene på, eller se situationen på, er ikke altid den rigtige. Fortæl i stedet, hvorfor du har det svært, hvad du gerne vil have, at I har sammen. Tal sammen og støt hinanden.

Find eventuelt flere gode råd på parforholdsraad.dk, Danmarks største online samling af viden, opgaver og ressourcer til dit parforhold. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Styr på økonomien giver masser af sex
Voldsomme menstruationer kan skyldes blødersyge

Related Posts

 

Comments 11

Gæst - Tina Petersen on søndag, 2. februar 2020 14:46
Hvordan jeg fik min mand tilbage

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det.

Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og efterlod intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, skal du kontakte doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og også kontakte doktor Zuzu på Viber via +2347013499818

Hej, jeg hedder "Tina Petersen" Jeg er fra Odense, Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oliver, og vi havde begge to (2) sønner sammen. Oliver var min elsker i gymnasiet, min drømmemand og jeg elskede ham mere end ord kan udtrykke. Pludselig begyndte min mand at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. De børn, der plejede at altid have været omkring deres far, ser nu byg. Han begyndte at have affærer med andre kvinder uden for ikke at overveje, hvordan børnene eller jeg vil have det. Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig og børnene, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede. Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og efterlod intet valg ... Han bad specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede Oliver til mig og var ked af alt det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt som en stor familie igen. hvad et vidunderligt mirakel doktor Zuzu gjorde for mig og min familie. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hastende hjælp af enhver art, skal du kontakte doktor Zuzu nu via hans e-mail: doctorzuzutemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818 og også kontakte doktor Zuzu på Viber via +2347013499818
Gæst - Bunny Sarafina on mandag, 20. april 2020 14:05
consult chubygreat@gmail.com

du vil hente tilbake din ekskjæreste, kjæreste, mann eller kone eller en av dine kjære, hvis du trenger åndelig oppmerksomhet, føler du at ting ikke går bra med deg, og du trenger hjelp til å endre ting, med hjelp av denne fantastiske Tryllekunstner, great Love spell caster chubygreat@gmail.com. med sin magiske kraft løser han ethvert problem du tror du står overfor. bare ta kontakt med ham med følgende detaljer! e-post chubygreat@gmail.com eller whatsapp +2348165965904 med disse to detaljene kan du nå ham, og han er alltid der og klar til å hjelpe deg med å løse problemet ditt for livet. Jeg fant ham da jeg trengte hjelp til å gjenvinne mannen min som forlot meg og gikk bort med en annen kvinne i flere måneder, ved hjelp av Chubygreat Stavearbeid kunne jeg bringe ham tilbake, og vi lever sammen lykkelig etter. tusen takk for hjerte, må Gud fortsette å øke styrken og gi deg visdom.

du vil hente tilbake din ekskjæreste, kjæreste, mann eller kone eller en av dine kjære, hvis du trenger åndelig oppmerksomhet, føler du at ting ikke går bra med deg, og du trenger hjelp til å endre ting, med hjelp av denne fantastiske Tryllekunstner, great Love spell caster chubygreat@gmail.com. med sin magiske kraft løser han ethvert problem du tror du står overfor. bare ta kontakt med ham med følgende detaljer! e-post chubygreat@gmail.com eller whatsapp +2348165965904 med disse to detaljene kan du nå ham, og han er alltid der og klar til å hjelpe deg med å løse problemet ditt for livet. Jeg fant ham da jeg trengte hjelp til å gjenvinne mannen min som forlot meg og gikk bort med en annen kvinne i flere måneder, ved hjelp av Chubygreat Stavearbeid kunne jeg bringe ham tilbake, og vi lever sammen lykkelig etter. tusen takk for hjerte, må Gud fortsette å øke styrken og gi deg visdom.
Gæst - Bunny Sarafina on mandag, 20. april 2020 14:07
consult chubygreat@gmail.com

du vil hente tilbake din ekskjæreste, kjæreste, mann eller kone eller en av dine kjære, hvis du trenger åndelig oppmerksomhet, føler du at ting ikke går bra med deg, og du trenger hjelp til å endre ting, med hjelp av denne fantastiske Tryllekunstner, great Love spell caster chubygreat@gmail.com. med sin magiske kraft løser han ethvert problem du tror du står overfor. bare ta kontakt med ham med følgende detaljer! e-post chubygreat@gmail.com eller whatsapp +2348165965904 med disse to detaljene kan du nå ham, og han er alltid der og klar til å hjelpe deg med å løse problemet ditt for livet. Jeg fant ham da jeg trengte hjelp til å gjenvinne mannen min som forlot meg og gikk bort med en annen kvinne i flere måneder, ved hjelp av Chubygreat Stavearbeid kunne jeg bringe ham tilbake, og vi lever sammen lykkelig etter. tusen takk for hjerte, må Gud fortsette å øke styrken og gi deg visdom.

du vil hente tilbake din ekskjæreste, kjæreste, mann eller kone eller en av dine kjære, hvis du trenger åndelig oppmerksomhet, føler du at ting ikke går bra med deg, og du trenger hjelp til å endre ting, med hjelp av denne fantastiske Tryllekunstner, great Love spell caster chubygreat@gmail.com. med sin magiske kraft løser han ethvert problem du tror du står overfor. bare ta kontakt med ham med følgende detaljer! e-post chubygreat@gmail.com eller whatsapp +2348165965904 med disse to detaljene kan du nå ham, og han er alltid der og klar til å hjelpe deg med å løse problemet ditt for livet. Jeg fant ham da jeg trengte hjelp til å gjenvinne mannen min som forlot meg og gikk bort med en annen kvinne i flere måneder, ved hjelp av Chubygreat Stavearbeid kunne jeg bringe ham tilbake, og vi lever sammen lykkelig etter. tusen takk for hjerte, må Gud fortsette å øke styrken og gi deg visdom.
Gæst - Nikolina Vesic on lørdag, 6. august 2022 12:40
Voodoo-herren genoprettede mit ægteskab

Sagde din mand pludselig, at han ville skilles, og at du aldrig ville skilles, fordi du ikke kan stoppe med at elske ham. Så led ikke længere, for Voodoo lord den store tryllekaster er noget for dig. Da mit ægteskab gik i stykker, knuste det virkelig mit hjerte og påvirkede endda mit arbejde, fordi jeg stadig tænkte og ikke koncentrerede mig. Jeg elsker virkelig min mand, så jeg leder efter måder at få ham tilbage efter at have boet fra hinanden i nogle måneder. Jeg stødte på vidnesbyrdet fra en mand, der sagde, at han var i stand til at få en forfremmelse med hjælp fra den store tryllekunstner Voodoo-herre, så jeg tog hans kontakt og kontaktede ham. Jeg forklarede ham ægteskabsproblemerne, og han forsikrede mig om, at tingene ville være i orden, jeg var håbefuld, og han sagde nogle ting, der skal gøres for at nå mit mål. Jeg fulgte hans instruktioner og i dag lever jeg lykkeligt igen med min mand, han er virkelig en fantastisk tryllekunstner. Kontakt Voodoo lord for enhver form for livsproblemer på  WhatsApp +2348097014925 eller e-mail: voodooconnect60@gmail.com. du vil ikke fortryde at kontakte ham.

Sagde din mand pludselig, at han ville skilles, og at du aldrig ville skilles, fordi du ikke kan stoppe med at elske ham. Så led ikke længere, for Voodoo lord den store tryllekaster er noget for dig. Da mit ægteskab gik i stykker, knuste det virkelig mit hjerte og påvirkede endda mit arbejde, fordi jeg stadig tænkte og ikke koncentrerede mig. Jeg elsker virkelig min mand, så jeg leder efter måder at få ham tilbage efter at have boet fra hinanden i nogle måneder. Jeg stødte på vidnesbyrdet fra en mand, der sagde, at han var i stand til at få en forfremmelse med hjælp fra den store tryllekunstner Voodoo-herre, så jeg tog hans kontakt og kontaktede ham. Jeg forklarede ham ægteskabsproblemerne, og han forsikrede mig om, at tingene ville være i orden, jeg var håbefuld, og han sagde nogle ting, der skal gøres for at nå mit mål. Jeg fulgte hans instruktioner og i dag lever jeg lykkeligt igen med min mand, han er virkelig en fantastisk tryllekunstner. Kontakt Voodoo lord for enhver form for livsproblemer på  WhatsApp +2348097014925 eller e-mail: voodooconnect60@gmail.com. du vil ikke fortryde at kontakte ham.
Gæst - Becca on lørdag, 6. august 2022 16:01
Jeg sætter pris på dit arbejde voodoo herre

Mit hjem var fyldt med uendelige problemer og ulykker, der førte til en skilsmisse, som jeg aldrig ønskede med min mand. Alt brød sammen, og vi gik hver til sit. Jeg prøvede at fortsætte, men det var meget svært for mig, fordi jeg stadig elskede min mand, og min datter græd altid, fordi hun ville have sin far tilbage. Jeg havde intet andet valg end at søge hjælp, hvilket fik mig til at kontakte VOODOO LORD efter at have set så mange gode kommentarer om hans arbejde. Han forsikrede mig om, at han ville forsone mig og min mand med hans forsoningsbesværgelse, som han bliver nødt til at gøre. Jeg er glad for at kunne sige, at jeg opnåede det ønskede resultat efter 48 timer, kærlighed og lykke er blevet genoprettet, og vi fandt sammen igen, og denne genforening er for evigt. Tak til VOODOO LORD for at have gjort et meget godt stykke arbejde med at redde min familie. Han har aldrig for travlt til at hjælpe nogen. Så kontakt ham nu, hvis du har brug for hjælp. send en e-mail til ham voodooconnect60@gmail.com ...  Whatsapp: +2348097014925

Mit hjem var fyldt med uendelige problemer og ulykker, der førte til en skilsmisse, som jeg aldrig ønskede med min mand. Alt brød sammen, og vi gik hver til sit. Jeg prøvede at fortsætte, men det var meget svært for mig, fordi jeg stadig elskede min mand, og min datter græd altid, fordi hun ville have sin far tilbage. Jeg havde intet andet valg end at søge hjælp, hvilket fik mig til at kontakte VOODOO LORD efter at have set så mange gode kommentarer om hans arbejde. Han forsikrede mig om, at han ville forsone mig og min mand med hans forsoningsbesværgelse, som han bliver nødt til at gøre. Jeg er glad for at kunne sige, at jeg opnåede det ønskede resultat efter 48 timer, kærlighed og lykke er blevet genoprettet, og vi fandt sammen igen, og denne genforening er for evigt. Tak til VOODOO LORD for at have gjort et meget godt stykke arbejde med at redde min familie. Han har aldrig for travlt til at hjælpe nogen. Så kontakt ham nu, hvis du har brug for hjælp. send en e-mail til ham voodooconnect60@gmail.com ...  Whatsapp: +2348097014925
Gæst - Mike Morgan on torsdag, 13. oktober 2022 13:59
Easy Loan Offer Apply Now

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score.
Personal Loans (Secure and Unsecured)
Business Loans (Secure and Unsecured)
Consolidation Loan and many more.

Contact US for more information about Loan offer and we will solve your
financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com
Phone number: +917428831341 (Call/What's app)

Do you need a quick long or short term Loan with a relatively low interest rate as low as 3%? We offer business Loan, personal Loan, home Loan, auto Loan, student Loan, debt consolidation Loan etc.. no matter your credit score. Personal Loans (Secure and Unsecured) Business Loans (Secure and Unsecured) Consolidation Loan and many more. Contact US for more information about Loan offer and we will solve your financial problem. contact us via email: muthooth.finance@gmail.com Phone number: +917428831341 (Call/What's app)
Gæst - Anna Yarmolenko on torsdag, 13. oktober 2022 19:24
påskønnelser voodoo herre

Livet kommer med forskellige oplevelser. Jeg ved ikke, hvilken slags erfaring du har, men dette er min historie, mere et vidnesbyrd. Jeg er glad for at skrive dette, fordi jeg har fået fred i mit ægteskab igen, og det er alt sammen takket være en fantastisk tryllekunstner kaldet VOODOO LORD, han er en meget magtfuld mand, der hjalp med at forsone striden mellem mig og min mand med en meget effektiv og ægte kærlighedsformular . Min mand rejste hjemmefra og flyttede sammen med en anden kvinde i syv måneder uden at passe på mig og vores fire børn, jeg er økonomisk stabil, men jeg har brug for en mands omsorg, hengivenhed og en stabil familie. Jeg bad ham om at komme hjem flere gange, men intet virkede. Jeg bad endda hans storesøster om at hjælpe mig med at bede ham, hvilket også mislykkedes. Så en dag stødte jeg på vidnesbyrdet fra en kvinde, der beskrev, hvordan VOODOO LORD havde hjulpet hende med at forhindre sin mand i at blive skilt fra hende. Jeg kontaktede ham og forklarede ham mine problemer, han fortalte mig, hvad der var nødvendigt for en ægte og meget effektiv kærlighedsbesværgelse. Jeg sørgede for alt, hvad han havde brug for, og i løbet af fireogtyve timer ringede min mand til mig og bad om min tilgivelse og spurgte, om jeg ville tage ham tilbage efter det, han gjorde, og dermed var mit ægteskab reddet. Hvis du har en eller anden form for problem, som du vil løse hurtigt, tøv ikke med at kontakte ham på  WhatsApp: +2348097014925, E-mail: voodooconnect60@gmail.com


Livet kommer med forskellige oplevelser. Jeg ved ikke, hvilken slags erfaring du har, men dette er min historie, mere et vidnesbyrd. Jeg er glad for at skrive dette, fordi jeg har fået fred i mit ægteskab igen, og det er alt sammen takket være en fantastisk tryllekunstner kaldet VOODOO LORD, han er en meget magtfuld mand, der hjalp med at forsone striden mellem mig og min mand med en meget effektiv og ægte kærlighedsformular . Min mand rejste hjemmefra og flyttede sammen med en anden kvinde i syv måneder uden at passe på mig og vores fire børn, jeg er økonomisk stabil, men jeg har brug for en mands omsorg, hengivenhed og en stabil familie. Jeg bad ham om at komme hjem flere gange, men intet virkede. Jeg bad endda hans storesøster om at hjælpe mig med at bede ham, hvilket også mislykkedes. Så en dag stødte jeg på vidnesbyrdet fra en kvinde, der beskrev, hvordan VOODOO LORD havde hjulpet hende med at forhindre sin mand i at blive skilt fra hende. Jeg kontaktede ham og forklarede ham mine problemer, han fortalte mig, hvad der var nødvendigt for en ægte og meget effektiv kærlighedsbesværgelse. Jeg sørgede for alt, hvad han havde brug for, og i løbet af fireogtyve timer ringede min mand til mig og bad om min tilgivelse og spurgte, om jeg ville tage ham tilbage efter det, han gjorde, og dermed var mit ægteskab reddet. Hvis du har en eller anden form for problem, som du vil løse hurtigt, tøv ikke med at kontakte ham på  WhatsApp: +2348097014925, E-mail: voodooconnect60@gmail.com
Gæst - Chief Oduduwa on søndag, 22. januar 2023 08:21
ASTROLOG, SPIRITUAL HEALER/STAVETASTERE KONTAKT +919 538 348 085

Jeg er chef Oduduwa. Jeg kan fortrylle på dine vegne angående et forhold, din økonomiske situation, fremtidige begivenheder eller hvad der er vigtigt for dig. Jeg har magten, og jeg bruger magten. Jeg kan ændre din skæbnes kurs. Kontakt mig og jeg fortryller dig. Fortæl mig, hvad det er, du vil have, og jeg skal gå i gang med mit arbejde. Er det nogen eller noget, du gerne vil have? Vil du have rigdom eller lykke, eller en partner E.T.C.
Lost lover specialist
1. Vi bringer den tabte elsker tilbage
2. Vil du vinde et lotteri?
3. Har du brug for, at din hetero ven bliver forelsket i dig?
4. Vil du giftes?
5. Kærlighedsattraktion
6. Gift problemer & skilsmisse
8. Kærligheds portion
9. Har du brug for en dødsbesværgelse?
10. Har du brug for et job / held og lykke?
Navngiv det, og der er en magi til at rette det!!!
Alle disse gjort i 1 - 7 dage, privatliv sted strengt
fortroligt resultat 100 % garanteret, og jeg har guddommelige kræfter, der gør dig i stand til at oprette forbindelse til dine forfædre eller forfædre for at give dig vejledning i livet og sætte dig i stand til at ændre din skæbnes kurs
For at forespørge om mine tjenester, kontakt mig på telefon, e-mail. Jeg vil med glæde hjælpe dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. For et øjeblikkeligt svar kontakt mig venligst pr
WhatsApp-nummer: +919 538 348 085
E-mail: cheifoduduwa@hotmail.com
Chief Oduduwa
https://cheifoduduwa.wixsite.com/spell

Jeg er chef Oduduwa. Jeg kan fortrylle på dine vegne angående et forhold, din økonomiske situation, fremtidige begivenheder eller hvad der er vigtigt for dig. Jeg har magten, og jeg bruger magten. Jeg kan ændre din skæbnes kurs. Kontakt mig og jeg fortryller dig. Fortæl mig, hvad det er, du vil have, og jeg skal gå i gang med mit arbejde. Er det nogen eller noget, du gerne vil have? Vil du have rigdom eller lykke, eller en partner E.T.C. Lost lover specialist 1. Vi bringer den tabte elsker tilbage 2. Vil du vinde et lotteri? 3. Har du brug for, at din hetero ven bliver forelsket i dig? 4. Vil du giftes? 5. Kærlighedsattraktion 6. Gift problemer & skilsmisse 8. Kærligheds portion 9. Har du brug for en dødsbesværgelse? 10. Har du brug for et job / held og lykke? Navngiv det, og der er en magi til at rette det!!! Alle disse gjort i 1 - 7 dage, privatliv sted strengt fortroligt resultat 100 % garanteret, og jeg har guddommelige kræfter, der gør dig i stand til at oprette forbindelse til dine forfædre eller forfædre for at give dig vejledning i livet og sætte dig i stand til at ændre din skæbnes kurs For at forespørge om mine tjenester, kontakt mig på telefon, e-mail. Jeg vil med glæde hjælpe dig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. For et øjeblikkeligt svar kontakt mig venligst pr WhatsApp-nummer: +919 538 348 085 E-mail: cheifoduduwa@hotmail.com Chief Oduduwa https://cheifoduduwa.wixsite.com/spell
Gæst - Martina Bonucci on torsdag, 27. april 2023 12:06
JEG ER SÅ SÅ taknemmelig UDAMA. TAK HR!

God dag! Jeg er Martina Bonucci, og dette er min historie.. Efter 3 års brudt ægteskab efterlod min mand mig med tre børn, og mit liv blev ødelagt. Jeg ville afslutte det hele, jeg begik næsten selvmord, fordi jeg var så deprimeret. Jeg var så følelsesmæssigt deprimeret hele denne tid, og livet virkede meningsløst. På en skæbnesvanger dag, mens jeg surfede på internettet, stødte jeg på adskillige vidnesbyrd om Dr. Udama. Nogle mennesker vidnede om, at det bragte deres eks tilbage, nogle vidnede om, at det genopretter livmoderen og helbreder sygdomme med hans urter. Jeg var mere interesseret i forsoning med min mand, hvilket Dr. Udama muliggjorde på 3 dage. Nu er min mand tilbage, og vi har levet lykkeligt lige siden. Tak skal du have. Her efterlader jeg din kontakt til alle. E-mail: udamaada@gmail.com Ring / Whatsapp: +27 65 897 8226...

God dag! Jeg er Martina Bonucci, og dette er min historie.. Efter 3 års brudt ægteskab efterlod min mand mig med tre børn, og mit liv blev ødelagt. Jeg ville afslutte det hele, jeg begik næsten selvmord, fordi jeg var så deprimeret. Jeg var så følelsesmæssigt deprimeret hele denne tid, og livet virkede meningsløst. På en skæbnesvanger dag, mens jeg surfede på internettet, stødte jeg på adskillige vidnesbyrd om Dr. Udama. Nogle mennesker vidnede om, at det bragte deres eks tilbage, nogle vidnede om, at det genopretter livmoderen og helbreder sygdomme med hans urter. Jeg var mere interesseret i forsoning med min mand, hvilket Dr. Udama muliggjorde på 3 dage. Nu er min mand tilbage, og vi har levet lykkeligt lige siden. Tak skal du have. Her efterlader jeg din kontakt til alle. E-mail: udamaada@gmail.com Ring / Whatsapp: +27 65 897 8226...
Gæst - Ingrid on onsdag, 1. november 2023 10:48
Ekte utvinningsselskap

Har du noen gang vært utsatt for svindel? Mistet lommeboken eller pengene til falske hackere på nettet? Jeg ber deg om å kontakte denne pålitelige hackeren og gjenopprettingseksperten GENUINE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker som poserte som binære opsjoner og bitcoin-investorer, jeg mistet en sum på $10 000 og 2BTC fra bitcoin-lommeboken min til disse forfalskningene. Det tok en stund før jeg skjønte at de var svindel og dette gjorde virkelig vondt. Så hørte en venn av meg om det og anbefalte meg til GENUINE HACKER som hjalp meg å gjenopprette alt jeg mistet. For mer informasjon send en e-post til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.

Har du noen gang vært utsatt for svindel? Mistet lommeboken eller pengene til falske hackere på nettet? Jeg ber deg om å kontakte denne pålitelige hackeren og gjenopprettingseksperten GENUINE HACKER. Jeg var et offer for falske mennesker som poserte som binære opsjoner og bitcoin-investorer, jeg mistet en sum på $10 000 og 2BTC fra bitcoin-lommeboken min til disse forfalskningene. Det tok en stund før jeg skjønte at de var svindel og dette gjorde virkelig vondt. Så hørte en venn av meg om det og anbefalte meg til GENUINE HACKER som hjalp meg å gjenopprette alt jeg mistet. For mer informasjon send en e-post til GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592.
Gæst - Gerd on onsdag, 24. januar 2024 02:02
Ekte hackere

Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.

Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt GENUINEHACKERS000@GMAIL.COM eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.
Already Registered? Login Here
lørdag, 18. maj 2024

Captcha Image